Fotbolls-VM 2023

Colombia - Sydkorea

2 - 0
Avslutad - Tisdag 25/7 - 04:00, Gruppspel

Colombia vinner mot Sydkorea i en spännande fotbollsmatch på Sydney Football Stadium. Matchen inleddes med ett frispark för Sydkorea på deras planhalva. Tidigt i matchen blir dock spelet avbrutet på grund av en skada på Jorelyn Andrea Carabali Martinez. Efter en kort avbrott återupptas spelet och båda lagen får chanser till avslut, men inget resulterar i mål.

I den tionde minuten varnas Manuela Vanegas från Colombia med ett gult kort. Strax därefter får Ji Soyun från Sydkorea ett skott på mål, men utan att lyckas göra mål. I den 30:e minuten tar Colombia ledningen genom en straff som Maria Catalina Usme Pineda sätter i mål. Colombia utökar sedan sin ledning till 2-0 genom Linda Lizeth Caicedo Alegria i den 39:e minuten.

Under matchens gång blir det flera avbrott på grund av skador, men spelet fortsätter och båda lagen har flera chanser till avslut. Trots flera farliga frisparkar och skott på mål lyckas inget av lagen göra fler mål.

Colombia vinner mot Sydkorea i en spännande fotbollsmatch på Sydney Football Stadium. Matchen inleddes med ett frispark för Sydkorea på deras planhalva. Tidigt i matchen blir dock spelet avbrutet på grund av en skada på Jorelyn Andrea Carabali Martinez. Efter en kort avbrott återupptas spelet och...