Ändringar sparade

Skapa, bjud in och gå med i grupper!
Delta i alla stora mästerskap!
Tippa på matcherna!
Följ din framgång, lycka till med tippandet!

Hur går jag ur en grupp?

Gå in i gruppen du vill lämna och klicka på ditt namn i gruppens Scoreboard, längst ner på sidan hittar du knappen ''Lämna gruppen'' - klicka där och det är klart!

Finns det någon åldersgräns?

Det finns ingen åldergräns för användning av Tippa med vänner. Tjänsten riktar sig till alla som älskar sport generellt och VM specifikt - stora som små.

Hur gör jag min grupp privat?

Vill du själv ha möjlighet att välja om din grupp ska behållas publik eller privat så finns vår grupplösning Privat Pro. I denna grupp ingår även support från oss på Tippa med vänner under hela turneringen!

Hur skapar jag en grupp?

Det är superenkelt att skapa en grupp och du kan skapa upp till 10 grupper per mästerskap!


För att skapa en grupp behöver du vara registrerad användare och sen skapar du enkelt en grupp genom att klicka på "Skapa ny grupp" i menyn eller på andra väl valda platser i systemet.

Vad består tipsraden av?

Tipsraden består av tre delar:
- Gruppspel
- Slutspel
- Frågor

Kostar det att använda Tippa med vänner?

Eftersom Tippa med vänner har grupp alternativ som är helt gratis så behövs inga kreditkortsuppgifter eller övrig betalinformation anges när du skapar ett konto i tjänsten och inga dolda avgifter finns. Tippa med vänner är också alltid helt fri från inblandning av betting-, spelbolag.

Grupp för mitt företag?

För företag har vi vår grupp-lösning Företagsgrupp! Privatpersoner och Privat Pro är endast till för privatpersoner och får inte användas i kommersiellt syfte - detta görs tydligt när ni skapar en grupp. Kontakta oss för mer information!

Vilka är Kai och Kaisa?

Kai och Kaisa är våra A.I reportrar som under varje mästerskap kommer befinna sig på plats och rapportera på utvalda matcher. De kommer rapportera om viktiga händelser som skett under matchernas gång som slutresultat, bollinnehav, målförsök och andra oväntade vändningar eller prestationer från matcherna!