Så funkar Tippa med vänner

Allmänt

Nej, Tippa med vänner är helt gratis och har ingen koppling till något bettingbolag.
Tippa med vänner involverar inget med pengar eller vinster. Enligt oss räcker det gott med äran och veta att man är bättre på att tippa än sina vänner.
Tippa med vänner är helt gratis att använda och inget kreditkort eller övrig betalinformation anges vid registrering. Tippa med vänner har ingenting med betting att göra utan fokuserar enbart på det som tjänsten heter - Tippa med dina vänner. Det finns heller inga prispengar att vinna - man spelar helt enkelt om äran!
Det finns ingen åldergräns för användning av Tippa med vänner. Tjänsten riktar sig till alla som älskar sport generellt och VM specifikt - stora som små.

Allmänt

Livescore har utvecklats med tanken att hålla tipsen och grupperna levande hela VM. Det är väldigt svårt att pricka rätt i slutspelet med vilka lag som möter varandra redan innan VM har börjat och än svårare att veta segare i respektive match. Därför ger livescore er möjligheten att spelet får leva under hela VM. För varje ny match i slutspelet genreras rätt lag fram och där tippar ni sedan matcherna utifrån vad ni tror resultatet blir. Det är möjligt att tippa på de matcher som är spikade och ni kan fylla i era tips till en minut innan planerad matchstart.
För livescore gäller samma poängfördelning som är satt för resten av gruppens VM-matcher. Det vill säga den poängfördelning som sattes innan VM började. Har ni i gruppen tippat slutspelet innan VM och nu även tippar livescore så är det möjligt att ni får båda dessa rätt. Detta är väldigt svårt och vi anser att man då är värd dubbla poäng. Så har en användare alltså tippat rätt i en slutspelsmatch innan VM börjat och sen tippat samma i livescore så kommer den användare alltså får poängen för rätt resultat gånger två.
Om livescore är aktiverat så kan du tippa matcherna så fort dem är spikade. Du kan då gå in på respektive match, se relevant statistik och sen kunna fylla i det resultat du tror att det blir. Du kommer hitta matcherna under fliken "livescore" i respektive grupp
Om ni vill köra med livescore i eran grupp aktiveras detta av gruppens administratörer. Detta kan göras när gruppen startas upp eller så kan man göra det genom att redigera gruppen i efterhand och där aktivera.

Såhär funkar en grupp

För att skapa en grupp behöver du vara registrerad. Du skapar en grupp genom att klicka på "Skapa ny grupp" uppe i menyn.
Du kan skapa hur många grupper du vill, bara köra på!
Du kan bjuda in deltagare via en länk eller skicka inbjudningar via e-post. Detta gör du genom att klicka på "Bjuda in" i gruppens meny.
Samtliga deltagare i en grupp kan bjuda in andra deltagare. Är det en stängd (privat) grupp, så måste gruppens administratör godkänna inkommande deltagare.

Deltagande

Du går med i en grupp genom en länk som blivit delad från gruppen. Är gruppen stängd (privat) så måste gruppens administratör godkänna ditt deltagande. Du blir notifierad via epost så fort administratören har godkänt dig, och då kan du börja tippa!
Alla med en delningslänk från gruppen får delta i en öppen grupp. Är det en stängd (privat) grupp, så behöver gruppens administratör godkänna dig för att du ska kunna delta.
Ja, du kan när som helst gå ur en grupp.
Ja, du måste vara med i en grupp. Antigen kan du skapa upp en själv eller så blir du inbjuden till en grupp som någon annan har skapat upp

Administrering av grupp

Gruppens administratör/admininstratörer kan ändra informationen i en grupp.
Som administratör kan du närsomhelst ta bort en grupp.
Du kan när som helst ändra gruppens Detaljer (gruppens namn samt öppen/stängd grupp). Poängsättning för gruppens tippning kan ändras fram till matchstart för Fotbolls-VM 2018: 14 juni.

Om tipsraden

Du tippar genom att gå igenom varje grupp i gruppspelet och för varje match ange vilket du tror att slutresultatet blir. När du tippat samtliga matcher i gruppspelet så går du vidare och gör det samma för slutspelet. När du har tippat VM vinnaren så fyller du i de sista frågorna och ditt tips är klart. Dags att njuta av VM!
Du genomför ditt tips i tre steg. Först tippar du resultat för varje grupp som finns i VM. För att du ska känna att dina tippade resultat är rimliga så genreras gruppens tabell när du spara och du har då enkelt möjlighet att korrigera resultat innan du går vidare. När du är nöjd med alla gruppspelsmatcher så är nästa steg att tippa slutspelet. Vilka lag som möts i respektive match samt omgång har genererats fram utifrån hur du har tippat alla gruppspelsmatcher. När du är klar med slutspelet och vinnaren är utsedd, har du sedan några frågor som relaterar till VM-turneringen. Dessa frågor kan både ge betydelsefulla poäng, samt bli avgörande utslagsfrågor om några i gruppen skulle sluta på samma poäng.

Såhär tippar du

Du kan ändra din tipsrad fram till gruppens deadline (matchstart Fotbolls-VM 2018): 14 juni.
Nej, endast du kan ändra din tipsrad.