Ändringar sparade

Grupper i Tippa med vänner!

En grupp är en plats där du och dina vänner kan tävla och umgås kring turneringen - en naturlig plats för att diskutera matcher och skryta om er framgång. Det är personerna i din grupp som du tävlar mot och som du sen förhoppningsvis har vunnit över när turneringen är slut.


Det är superenkelt att skapa en grupp, allt du behöver för att skapa en grupp är att vara en registrerad användare - sen skapar du enkelt en grupp genom att klicka på "Skapa ny grupp" i menyn eller på andra välvalda platser i systemet.


Kom ihåg - du kan skapa och gå med i upp till 10 grupper per mästerskap, så det är bara att köra på.


Du kan även när som helst gå ur en grupp, men - ju fler grupper desto roligare!


Du kan bjuda in vänner genom att dela en länk, länken hittar du inne på gruppen och under menyvalet "Bjud in". Där kan du även lägga till användare som du i tidigare turneringar har spelat mot! Samtliga deltagare i en grupp kan bjuda in andra deltagare, detta gäller både Privatpersoner och Privat Pro grupper.


Om du fått en länk så är det bara att klicka på länken och gå med i gruppen så länge du är medlem på Tippa med Vänner!

Privatpersoner

Privatpersoner är en helt kostnadsfri och publik grupplösning, med denna lösning kan ni skapa en grupp och låta vem som helst gå med i gruppen samt dela era resultat med alla Tippa med vänners fotbollsfantaster! Ni kan även skicka en inbjudningslänk om ni har vänner som vill gå med i er publika grupp! Utöver det så visas publika grupper även direkt på hemsidan. I dessa grupper kan alltså vem som helst hoppa in och tävla mot er. Ju fler desto roligare!


Vill ni istället ha möjligheten att endast spela med era vänner och inte dela era tipsrader eller resultat med resterande Tippa användare krävs Privat Pro.

Privat Pro

Med Privat Pro får ni själva välja om ni vill behålla gruppen publik eller göra den helt privat. Nya användare kan enbart bli medlemmar i er grupp via en inbjudningslänk om ni väljer att göra gruppen privat annars kan vem som helst gå med i er grupp om ni väljer att behålla er grupp publik.


I vår Privat Pro lösning ingår även support från oss på Tippa med vänner som skiljer sig.


OBS! Privatpersoner och Privat Pro är för icke-kommersiell användning, företag som vill skapa en grupp se För företag!


Uppgradera från Privatpersoner till Privat Pro i era gruppinställningar!

Grupphantering

Det är endast den som skapat gruppen som kan ändra informationen i en grupp, den som skapat gruppen kan när som helst ändra gruppens information.


Vill du ta bort en grupp så är det även här endast den användare som skapat gruppen som kan ta bort gruppen. Men tänker efter en gång innan du gör det - en raderad grupp kan inte återskapas.

Företagsgrupp

För företag så gäller vår grupplösning Företagsgrupp! Privatpersoner och Privat Pro får inte användas i kommersiellt syfte av företag - detta görs tydligt när ni skapar en grupp.


OBS! Om företag mot all förmodan skapar grupper kommer vi att uppgradera dessa grupper.


En grupp klassas som en företagsgrupp om t.ex. gruppnamnet innehåller ett företagsnamn eller om flertalet medlemmars mailadresser tillhör ett och samma företag.

Kontakta oss för mer information om hur det funkar och vilka möjligheter som finns för just er, ni når oss på: info@tippamedvanner.se!