Fotbolls-VM 2023

Argentina - Sydafrika

2 - 2
Avslutad - Fredag 28/7 - 02:00, Gruppspel

Sydafrika och Argentina möttes i en spännande fotbollsmatch på Forsyth Barr Stadium. Redan från början var det ett högt tempo och båda lagen skapade chanser framåt.

Sydafrika ledde inför andra halvleken och utökade i 66:e minuten till 0-2, men Argentina kunde reducera och sedan kvittera till 2-2.

Båda lagen hade behövt en vinst men istället ligger nu båda lagen på ett poäng vardera vilket gör att det lag som vinner mellan Sverige och Italien imorgon bitti är klara för slutspel efter bara två matcher.

Sydafrika ledde inför andra halvleken och utökade i 66:e minuten till 0-2, men Argentina kunde reducera och sedan k...