Fotbolls-VM 2023

England - Danmark

1 - 0
Avslutad - Fredag 28/7 - 10:30, Gruppspel

England vann sin andra match i gruppspelet mot Danmark med 1-0. Matchen bjöd på en del oväntade händelser och spännande ögonblick. England gjorde två förändringar i startelvan jämfört med förra matchen, medan Danmark bara gjorde en förändring.

Redan i den sjätte minuten satte Lauren James bollen i nätet och gav England ledningen. Det var en imponerande avslutning av James, som tackade för förtroendet med en startplats och visade att hon verkligen förtjänade den.

Danmark försökte komma tillbaka in i matchen och pressade England högt. Men England försvarade sig bra och höll undan för danskarna. Båda lagen hade några chanser att göra mål, men målvakterna stod i vägen.

Matchen fick en tråkig vändning när Englands mittfältare Keira Walsh skadade sig och behövde bäras av planen. Publiken applåderade när hon lämnade planen, och det var tydligt att hennes skada var allvarlig.

Andra halvlek bjöd på mer spänning och chanser för Danmark, men trots en fin chans i slutminuterna lyckades Danmark inte klämma in en boll mellan stolparna.

1-0 till England som nu är klara för slutspel. Danmark kan också ta sig dit genom en vinst mot Haiti på tisdag.

Redan i den sjätte minuten satte Lauren...