Fotbolls-VM 2023

Frankrike - Brasilien

2 - 1
Avslutad - Lördag 29/7 - 12:00, Gruppspel

Frankrike tog en viktig seger mot Brasilien i en spännande match. Efter en jämn inledning kunde Frankrike ta ledningen genom Eugenie Le Sommer, som nickade in bollen efter ett bra inlägg av Sakina Karchaoui. Trots en stark start av Brasilien var det Frankrike som hade kontroll över matchen under den första halvleken.

Brasilien kämpade sig tillbaka in i matchen och kvitterade genom Debinha, som visade upp fin teknik när hon chippade in bollen bakom Frankrikes målvakt. Det var en välförtjänt kvittering av Brasilien som hade pressat på för en målchans.

Men Frankrike skulle inte ge sig utan att kämpa tillbaka. I den 82:a minuten var det Wendie Renard som stod för matchens avgörande mål. Efter ett bra hörninlägg kunde Renard nicka in bollen och ge Frankrike ledningen med 2-1. Brasilien försökte komma tillbaka, men Frankrike höll undan och säkrade segern.

Frankrike tog en viktig seger mot Brasilien i en spännande match. Efter en jämn inledning kunde Frankrike ta ledningen genom Eugenie Le Sommer, som nickade in bollen efter ett bra inlägg av Sakina Karchaoui. Trots en stark start av Brasilien var det Frankrike som hade kontroll över matchen under...